zondag 10 november 2013

Zondag 10 november

Na de rust die gisteren weer over ons huis is neergedaald hebben we ook een zeer prima nachtrust gehad. Myrthe heeft 's avonds voor we naar bed gingen nog een fles pap gehad en heeft daarna tot 7.45 doorgeslapen. Heerlijk.

Vanmorgen voelde Stefan zich naar omstandigheden erg ok. Hij had last van zijn vaste klachten maar kon mee ontbijten, mee naar de kerk, uitvoerig koffie drinken na de kerk en een middagwandeling maken. Daarna was het wel op en was zijn buikpijn erg toegenomen. Hij is gaan rusten omdat hij vanavond nog een afspraak had. Daar is hij nu heen.

De kinderen hebben de hele dag weer heerlijk gespeeld. Voor de kerk, in de crèche, tijdens het koffie drinken, ze spelen zich helemaal suf met zijn allen. Erg leuk om te zien. Ook Myrthe (vandaag 8 maanden en drie dagen oud) doet steeds meer mee. Ze gooit torens om, vernielt treinbanen, gooit kratten speelgoed omver, eet mooie tekeningen op, gaat bij de tafel staan en trekt glazen drinken en vazen met bloemen omver. Ze vermaakt zich prima. Wij, alle andere gezinsleden, vermaken ons sindsdien iets minder :( Vandaag heeft ze haar eerste stapjes langs de tafel gezet en heeft ze aan mijn vingers vasthoudend door de kamer gewandeld. Dat was nog erg onwennig.

We hebben een gezellige dag gehad. In rust, overgave en vrede. We bidden dat er nog vele zullen volgen.

Morgen Sint Maarten. De kinderen verheugen zich daar het hele jaar enorm op. De lampionnen liggen klaar en dankzij een lieve vriendin hebben we ook batterijen voor de lichtjes:) Hopen op goed weer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten