woensdag 27 november 2013

Donderdagochtend 28 november

We hadden gisterenavond een vergadering in Vogelenzang. Het was een goede vergadering. Het is echt heel goed om weer dat te doen wat we het liefste doen. Samen werken en samen met anderen dat ondernemen waarvan we denken dat het vele mensen meer kennis van waarheid zal geven en meer levensgeluk. Spoedig zal de inhoud van de vergaderingen en van het werk naar buiten komen. We hopen het samen nog mee te maken.

Het is vreemd om dingen te plannen en ons dan tijdens de vergadering zelf nog af te moeten vragen of een of andere termijn haalbaar is. Of Stefan dan nog wel zal leven. Vreemd om zo onder "tijdsdruk"te staan. Toch, we gaan gewoon door. Het is goed wat we doen en als de Heer het wil......

Gisteren was Froukje er. Het was gezellig. Met de twee jongsten zijn we (froukje en ik) Alkmaar in geweest om wat 5-12 inkopen te doen, Ik heb wat bij kunnen slapen (half uurtje) en de rest van de dag was gevuld met huishoudelijke perikelen. Stefan was niet mee. Hij heeft een rustige ochtend gehad. Heeft uitgeslapen en een wandelingetje gemaakt. Verder heeft hij veel dingen op de computer geregeld vanuit een gemakkelijke stoel in de hoek van de kamer. Myrthe heeft leren lopen achter een babyrollator en heeft voor het eerst gezwaaid.

Stefan heeft steeds meer last van zijn rug en van gevoelloosheid in zijn tenen. Ook zijn vingers beginnen en hij heeft steeds meer buikpijn. Geen idee wat dat allemaal is.Op de scan was volgens de arts niets te zien wat dit zou kunnen verklaren. Vandaag gaan we voor een poliklinische afspraak. Niet met Stefans eigen arts, die is er niet, daar spreken we 3 december weer mee. We hopen vooral meer duidelijkheid te krijgen over de uitslag van de scan en over de klachten van Stefan. We hopen dat ze verder onderzoek zullen willen doen naar de oorzaken ervan. We wachten af.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten