dinsdag 19 november 2013

Dinsdag 19 november

Die Matthijs. Supervoeder. Hij kreeg er meer in dan ik. Kanjer en zo lief. En Myrthe? Dol op haar grote broer.

Jaaa hapje
Kiekeboe, nu hapje!










Stefan en ik hadden een drukke dag. Vanmorgen hebben we weer lesgegeven. Echt heerlijk om te doen. Wel hadden we bij de opstart vanmorgen een klein probleempje. Stefan had om 8.00 uur nog een slaappil genomen. Die was nog niet uitgewerkt toen we vertrokken. Ik nam hem min of meer stoned mee:( Gelukkig werd zijn communicatie weer wat begrijpelijk tegen de tijd dat de les begon. Pffff.
Als Stefan lesgeeft is er iets opmerkelijks aan de hand. Hij heeft op dat moment helemaal nergens last van. Nergens pijn, niet moe, niks. Heel bijzonder. Echt een zegen. 

Vanmiddag hadden we aansluitend weer een afspraak in het centrum van Amsterdam. Deze keer hadden we aan beide kanten van de auto minstens een meter ruimte om in - en uit te stappen.....Geen gedoe via de achterbak. Erg gemakkelijk maar wel wat saai :)

Vanavond was het erg gezellig thuiskomen. De kachel was heerlijk aan, de kinderen waren helemaal blij ons weer te zien, ik had volop energie omdat ik er even uit was geweest, we hebben weer het hilarische spel van gisterenavond gespeeld en daarmee veel plezier gehad en Laurens en Floris hadden bij het naar bed brengen stiekem van bed gewisseld, de boeven. Stefan was vanavond wel wat opgebrand. Na een maaltijd en wat in een stoel hangen was hij alweer redelijk opgeknapt en kon de kinderen mee naar bed brengen tot ieders grote plezier. 

Weer een dag om dankbaar voor te zijn. Dat er nog vele mogen volgen.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten