zaterdag 16 november 2013

Zaterdag 16 november

Lief slapertje midden in de familiedrukte
19.00 uur: Laurens is spontaan uitgeschakeld geraakt. Moe blijkbaar. Hij heeft een volle, gezellige en drukke dag gehad. Vanmorgen was hij als eerste wakker. Om 7.15 en vanaf dat moment heeft hij doorlopend gespeeld. Eerst gewoon thuis met zijn twee broers, Hutten gebouwd, riddertje gespeeld, vele rondjes door de kamer gerend. Daarna in de tuin van de pastorie omdat Anne daar haar verjaardagsfeestje vierde en daarna weer thuis. Het was ook een spannende middag omdat Sinterklaas aankwam. Vanavond was hij eigenlijk heel moe maar hij wilde niet naar bed omdat hij er perse bij wilde zijn om zijn schoen met zijn allen te zetten en erbij te zingen. Hoe we dat nu gaan oplossen????? Zo sneu om wakker te maken. Zo sneu om hem zo in zijn bedje te leggen.

Stefan is vandaag naar de diakenwijding in ons bisdom geweest. Altijd erg indrukwekkend. Mensen die in deze tijd zon stap durven zetten. Ik denk daarbij ook vooral aan de twee jonge diakens die op weg zijn naar het priesterschap en met deze stap hun celibaatsgelofte hebben gedaan.
Voor Stefan was het een vreemde gewaarwording dat sommigen hem gewoon niet herkenden. Echt ook mensen die hij van jongs af heel goed kent. Het wordt tijd dat zijn haar weer gaat groeien. :)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten