woensdag 13 november 2013

Woensdag 13 november

Het nieuws van vandaag....... de uitslag van de ct scan......... Geen nieuws. De arts heeft niet gebeld. Hij zou volgens de assistente laat in de middag bellen, dat heeft hij niet gedaan en toen was het ook al te laat om het ziekenhuis te bellen. We weten dus nog heerlijk helemaal niets. Waarschijnlijk is dat struisvogelpolitiek. ik ben bang dat ik me morgen toch wel soort van verplicht voel om het ziekenhuis om opheldering te vragen. Zucht.

Stefan heeft erg lang geslapen vanmorgen en het heeft hem goed gedaan. Hij heeft daarna een zeer goede dag gehad. Hij had weinig last, voelde zich prima en heeft van alles kunnen ondernemen. Heeft een aantal wandelingetjes met de kinderen kunnen maken, heeft zich beziggehouden met de batterijen van een afstandsbestuurbare auto en dat was best een uitdagende klus begreep ik (??) Het was in ieder geval gelukt en hij en Matthijs waren daar erg tevreden over. Daarna hebben de kinderen en Stefan langdurig met betreffende auto buiten gespeeld. Ook heeft Stefan nog gekookt. Heerlijk.
Stefan was niet misselijk en had weinig buikpijn alleen een oude bekende zere plek in zijn rug was vreemd genoeg weer terug.

Vandaag was een heel gezellige en vrolijke dag. We leven in overgave. Ons leven is in Gods hand en we vertrouwen Hem. Dat maakt dat het allemaal bijna niet uitmaakt en dat maakt dat we niet bang zijn en niet verdrietig. Ik heb de kinderen naar school gebracht en er waren mensen die vroegen of we goed nieuws hadden gehad. Niet dus, geen goed nieuws, Helemaal niets veranderd ten opzichte van vorige week behalve dat vrolijke gevoel zelf. Ook Stefan had er "last" van. Ook hij was erg vrolijk en vond het een heel gezellige dag. Voor de kinderen was dit ook weer eens prettig. We hebben geen idee waar het vandaar komt maar we klagen niet :)

We zijn dankbaar voor deze genade en bidden voor nog zo'n dag morgen.

1 opmerking:

  1. Hoi Lisette en Stefan,

    Misschien toch het gebed van een van de kinderen zoals je gisteren schreef?? Ik blijf geloven, meebidden en vertrouwen. Heel veel zegen met alles wat jullie doen en in wie jullie zijn. Groetjes Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen