maandag 15 juli 2013

maandag 15 juli

Behalve Myrthe zijn vandaag alle kinderen vertrokken. Anne en Edith voor twee nachtjes, Laurens en Floris blijven ook uit logeren tot morgenavond en Matthijs is net thuisgekomen. Het was erg stilletjes. Wel goed. Vanmorgen kon Stefan niet veel geluid en gerommel verdragen en dat heb je wel met 6 kinderen thuis. Het leek erop dat inderdaad dag 3 van de chemo een hele zware ging worden. Beiden waren we wat droevig gestemd. We hebben echter besloten meer uit vertrouwen op God te gaan leven. In de loop van de dag is Stefan flink opgeknapt. Zijn kramp in al de spieren verdween, Hij begon goed te eten en we hebben een heel eind samen gewandeld. Stefan heeft een balletje getrapt met Matthijs en een vriendje en zit nu met Matthijs buiten gezellig bij een zweedse fakkel te kletsen. Mannen onder elkaar. Gelukkig heel anders dan met de vorige chemo. Ook heel anders dan gisteren.

Vanmiddag zijn er mensen gekomen om met ons te bidden. Mensen die we echt ook vertrouwen. Goed om samen te bidden. Het was ook goed om speciaal om genezing te bidden. Bijzonder en hoopvol. Fijn ook om te weten dat op afstand anderen die we ook liefhebben meegebeden hebben.

Wat kan ik nog meer schrijven? Het was zo'n rustige en vredige dag verder. We leven met de dag. Vandaag was hoopvol en goed.



1 opmerking:

  1. Anne, Edith en ik hebben ook bij een Zweedse fakkel gezeten, wat bijzonder, jullie ook. We hebben het gezellig, het gaat echt goed! Liefs, Rita

    BeantwoordenVerwijderen