zaterdag 7 september 2013

Zaterdag 7 september

Net bezoek gehad. Gezellig, fijn om te delen, samen gebeden ook erg goed. Wel wat laat en ze moesten nog een heel eind rijden.

Het was een beetje een drukke dag. We hebben als gezin van alles rond en om het huis gedaan in verschillende samenstellingen. Sommigen hebben wat gewandeld, we hebben verschillende mensen op bezoek gehad, boodschappen gedaan en de kinderen hebben door het hele huis heen en buiten en deels bij buren, gespeeld.
Het was ook een wat emotioneel geladen dag op de een of andere manier. Stefan voelde zich echt wat minder vandaag. Moe en misselijk. Toch heeft hij nog wat kleine dingen rondom het huis gedaan. Het kostte hem veel moeite. Eigenlijk zou hij nu al wat meer opgeknapt moeten zijn. Dan ga je je al gemakkelijk wat zorgen maken. De angst ontstaat dat de ziekte misschien aan het doorbreken is. Het moet eigenlijk niet uitmaken. We zijn in de hand van de Heer en Zijn wil geschiede. Toch, het is niet gemakkelijk om doorlopend in dit vertrouwen te leven. We groeien er wel in maar we blijven mensen met onze hoop en voorkeur.

We gaan zo onze nachtrust nemen wanneer ik tenminste die lastige mug in de kamer van de jongetjes kan vinden............


Geen opmerkingen:

Een reactie posten