dinsdag 17 september 2013

Dinsdag 17 augustus

Wat gezellige en ontspannen momenten gehad vandaag. We hebben voor het eerst van ons leven bij de Bijenkorf in Amsterdam wat geluncht. Stefan, ik, Floris en Myrthe. Was gezellig. Daarna weer naar huis gegaan. De kinderen kwamen uit school maar ik had geen koekjes in huis. Ze vonden mijn oplossing niet erg :) pannenkoekjes gebakken. Ook een vriendin bleef gezellig met haar twee dochters mee-eten. Stefan heeft de hele schuur leeggehaald en opgeruimd. De stort /kraak komt morgen langs en ik ben met de meeste kinderen wat noodzakelijke inkopen wezen doen. Daarna vliegensvlug gekookt en samen gegeten. Stefan voelde zich best redelijk (ok misselijk en wat buikpijn).

Morgen de uitslag van de ct scan van afgelopen donderdag. De kleinste kinderen gaan bijtijds weg. De andere kinderen gaan uit school allemaal bij iemand spelen en zullen tot na het eten blijven. Zo hebben wij, wat ook de uitslag is, morgen even de tijd om na te denken en te bidden over: "hoe verder?".

Stefan schreef het gisteren:  "Mijn hart vindt geen rust tot het rust in U, God" Vandaag weer een goede ontmoeting gehad met onze biechtvader en leidsman. Veel geleerd en ons leven opnieuw weer gericht op Degene om wie ons leven draait. Met een gerust hart gaan we slapen ondanks dat we morgen de uitslag krijgen.
Stefan omschreef het heel mooi vanmiddag in de auto. Hij zei: "Wat bijzonder; het ene moment ervaar je je situatie totaal als een gevangenis waaruit je niet kan ontsnappen en muurvast zit en het andere moment, in het perspectief van God ervaar je precies dezelfde situatie in rust en vrijheid."

Het is al laat, net 10-minutengesprekken gehad op school. De kinderen zijn zichzelf gebleven ondanks de veranderde en soms wat gespannen thuissituatie. Goed om te horen dat ze zich op school veilig weten en thuis mogen zijn.We zijn dankbaar voor deze school en al de mensen erin en omheen.

Snel wat slaap pakken. We zullen vast wat kracht nodig hebben morgen

Vrijdag: al dan niet chemo?
Zaterdag: Laurens jarig, vieren of klein vieren? afhankelijk van al dan niet chemo
Hele weekend KISI feest! Gaan of niet gaan en wie? afhankelijk van al dan niet chemo.
Alles afhankelijk van morgen; uitslag ct scan
Zijn wil geschiede. We zijn benieuwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten