dinsdag 10 september 2013

Dinsdag 10 September

Arme Anne, vanmorgen was er een hozende stortbui en Anne moest erdoorheen op de fiets. Voor het eerst door de regen naar school. Ze heeft het er verder erg naar haar zin gelukkig.
Myrthe en Floris zijn bij een vriendin geweest vandaag. De anderen gewoon op school. Stefan en ik hebben wat gewerkt. Aanstaande maandag zullen we (D.V.) tijdens een dag twee inleidingen verzorgen. Wat hebben we er zin in. We hebben daarvoor vandaag wat voorbereid.
Later op de ochtend hadden we een afspraak. Erg opbouwend, goede raad gehad, vergeving ontvangen en veel geleerd.Wat een zegen!

Stefan is jammer genoeg erg misselijk vandaag. Ook heeft hij sinds gisteren opbouwende buikpijn. Door de dag heen werd het steeds erger. Dat hebben we eerder meegemaakt.  Toen zijn we uiteindelijk in het ziekenhuis beland. Vanavond hebben we dus toch maar even het ziekenhuis opgebeld. Stefan moest stoppen met zijn chemo-medicatie. Hij had donderdagavond pas moeten stoppen eigenlijk en mist nu dus 4 doses. We vermoeden dat hij een te hoge dosis infuus heeft gehad en dat dat in combinatie met de pillen zijn buikslijmvliezen aantast. We hopen dat hij nu hij de pillen stopt weer wat gaat opknappen.

We zijn er rustig en relaxed onder. Aanstaande donderdag de ct scan dat is wel spannend. Waarschijnlijk woensdag volgende week de uitslag. Graag uw gebed.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten