maandag 3 juni 2013

maandag (door Lisette)

Vandaag een rustige dag geweest. Stefan was wat minder lekker dan gisteren maar toch kon hij van alles. We zijn vanmorgen samen (ook met de twee jongste kinderen) naar de kerk geweest. Een goed en mooi begin van de dag al had Floris er wat minder zin in. Vanaf nu zijn we dat iedere ochtend van plan wanneer de gezondheid dat toelaat.

Vanmiddag is  Stefan met Matthijs naar judo gefietst en weer terug. Ging helemaal prima en dat met zo'n rij nietjes in z'n buik!

Morgen wordt wat spannend. Terwijl we de afgelopen dagen een beetje konden bijkomen en het leven weer wat normaal leek, komt morgen weer de confrontatie met de werkelijkheid. We hebben om 13.20 een gesprek in het ziekenhuis. Hoe verder? We zullen prognoses horen en mogelijkheden. Dingen waar ik helemaal niet over na wil denken. Ik wil alleen maar samen zijn.

De kinderen bidden bij het naar bed gaan iedere avond dat pappa niet dood zal gaan en dat pappa weer beter zal worden en ze zijn erg aanhankelijk. Wij bidden op onze beurt voor hen. Dat God ze -wat er ook zal zijn in de toekomst- in Zijn machtige hand zal houden.

Morgen melden we meer.

Lisette


1 opmerking:

  1. Dag Stefan en Lisette,

    Sinds we weten van Stefan's ziekte leven en bidden we heel erg met jullie mee en volgen ook elke dag jullie blog. We vinden het heel ontroerend om jullie blog te lezen, over de zware strijd en het verdriet, maar ook over jullie grote vertrouwen en overgave aan God, daarin zijn jullie een heel groot voorbeeld voor ons allemaal. Hij houdt jullie gezinnetje zeker in Zijn machtige hand, wat er ook gebeurt.Ook morgen zullen we weer voor jullie bidden, dat God heel dicht bij jullie mag zijn, zeker bij het spannende gesprek in het ziekenhuis. Maar voor nu inderdaad zoveel mogelijk fijn samen zijn.

    Veel lieve groeten en in gebed verbonden,

    René en Annelies en Martin

    BeantwoordenVerwijderen