vrijdag 18 oktober 2013

Vrijdag 18 oktober

Tja vanmorgen heeft Stefan dan dus Anne naar school gebracht. Daarna is hij naar het werk gegaan op het bisdom. Het grootste deel van de dag heeft hij daar doorgebracht en aan het project gewerkt waaraan hij altijd al aan had willen werken. Het ging goed. Toen Stefan later thuiskwam was hij helemaal moe en is even gaan rusten.

's Middags heb ik Anne van school gehaald en in de auto bedacht ik dat Matthijs een verjaardagsfeestje had maar dat hij dat niet wist omdat ik dat vergeten was. Snel school gebeld om Matthijs ingelicht te krijgen, een cadeautje gekocht, Anne thuisgelaten om Edith uit school op te vangen en cadeautje naar het feestje gebracht. Een geslaagde paniekactie.

Samen met de kinderen heb ik het huis opgeruimd (in 7,5 minuut wederom) en we hebben bezoek gehad.

Graag willen we gebed vragen speciaal voor onze reis naar Rome. We hopen van harte dat die doorgang kan vinden. Vanavond was er even een wat moeilijk moment. Stefan heeft af en toe wat nieuwe klachten. Niets groots en niet de hele tijd maar zoiets is altijd wat emotioneel. De kinderen werden even liefdevol door de buren opgevangen waardoor we wat tijd samen hadden.

We zien uit naar Rome. Anne en Matthijs ook enorm. D.V. Maandag vliegen we. Dinsdag zal er een Eucharistieviering bij het graf van Johannes Paulus II zijn en voor woensdag hebben we kaartjes voor de woensdagmiddagaudiëntie.
Eerst nog het weekend. Even bijkomen van een volle week.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten