donderdag 19 december 2013

Donderdag 19 december

Werkelijk er blijkt geen pijl op te trekken. Stefan had een knal-dag vergeleken met alles de afgelopen week. Hij was beneden voordat Anne, die het eerste uur vrij had, naar school vertrok. Dat was leuk want Anne was supermooi, helemaal in het lang met glitters in verband met de kerstviering op school. Ze bofte want Stefan bood aan, haar met die mooie jurk maar naar school te brengen met de auto.
Ik was verbaasd dat dat ging, maar het ging echt. Daarna hebben we Myrthe en Floris naar een vriendin gebracht en zijn we naar Amsterdam geweest voor een afspraak. Daarna was er nog steeds energie genoeg om een verjaardagscadeau voor Edith te kopen, waarover zo meer, waarna een zeer ingewikkelde constructie volgde om het cadeau voor Edith ongezien op onze slaapkamer helemaal boven in huis te krijgen waaraan Stefan volop heeft meegewerkt.

Ik werd er vandaag helemaal blij van. Stefan was weer terug. Hij was wel even wat misselijk en had even wat buikpijn  maar het ging best ok. Vandaag was een regelrecht cadeautje van boven waarvoor dank aan Hem!!!!

Ediths cadeautje.... Ik ben zeker dat we morgen een heel erg blij meisje hebben. Dit verwacht ze nooit. Anne en Matthijs hebben geholpen alles uit de achterbak van de auto te halen en boven op onze slaapkamer te installeren.

Het is bruin en zwart met lange zachte oortjes en verbleef eerst in een winkel waar ook kerstbomen worden verkocht........Het heeft een heel lief snoetje en is erg knuffelbaar en -belangrijker dan wat dan ook- IK ga niet de kooi verschonen. Anne heeft beloofd Edith te helpen met de verzorging en verschoning. :)

Hij zal boven blijven en met het voorjaar naar buiten verhuizen zodat de mensen met een allergie bij ons welkom blijven :) iedereen blij lijkt me.

Ben zo benieuwd naar haar reactie morgen.....





Geen opmerkingen:

Een reactie posten