donderdag 12 december 2013

Donderdag 12 december

Vanmorgen bij het ontbijt zag ik voor het eerst de oudste kinderen weer na het krijgen van de uitslag van de MRI. Gisteravond sliepen ze al. Het was fijn ze het goede nieuws te kunnen melden. Ze waren dankbaar voor dit mooie cadeautje. We hebben samen gedagdroomd over genezing van pappa. God kan het. Matthijs merkte blij op dat dat al de tweede keer was dat we een goede uitslag hadden. Hij heeft gelijk. Dankbaar, goedgemutst en vrolijk is iedereen richting school vertrokken.

De laatste dagen ben ik, wanneer ik even tijd had, veel bezig geweest om de papieren in orde te krijgen voor de afspraak die we morgen in de kliniek in Duitsland hebben. Ik heb heel ontmoedigend veel medische papieren gezien en weer veel teruggelezen over Stefans hele ziekte proces.  Het was erg confronterend om de laatste brief van de behandelend specialist aan onze huisarts te lezen.

Daarin stond de volgende zin: “Ik heb geprobeerd patiĆ«nt te overtuigen dat het afzien van therapie een goede keuze is die in elk geval de kwaliteit van zijn resterende leven het beste garandeert”..... AUW. 

Hier zijn we uitbehandeld. We hopen en bidden dat er morgen in Duitsland toch iets meer mogelijk is. 

Vannacht heb ik heeeerlijk geslapen. Floris en Myrthe waren uit logeren. Vreemd genoeg slaapt Myrthe ook prima wanneer ze ergens anders logeert. Het spook! Vanmorgen was ik een keer echt fit. Stefan stond ook kiplekker op. Dat was erg fijn om mee te maken. Na een paar uurtjes was hij helaas weer moe.  Hij heeft nog wat gewerkt en we hebben bezoek gehad. Een zinvol en leerzaam gesprek en weer vergeving ontvangen. Fijn weer verder. 

De hele dag heeft gezellig de kachel gebrand. Echt een gezellige plek waar steeds iedereen zich komt warmen. Morgen zijn we de hele dag onderweg. We vragen gebed om wijsheid, leiding en een goede reis. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten